Diari Més

Societat

Greencut fa una donació de motoserres i desbrossadores als voluntaris de Protecció Civil de Tarragona i Valls

L'empresa va col·laborar amb les associacions de Protecció Civil per ajudar-los a afrontar la temporada d'estiu

Imatge de la donació del material.

Greencut fa una donació de motoserres i desbrossadores als voluntaris de Protecció Civil de Tarragona i VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Greencutha fet una donació als voluntaris de Protecció Civil de Tarragona i Valls de quatremotoserresi dues desbrossadores noves de trinca. Aquests aparells s'utilitzen per mantenir netes les zones amb més risc d'incendis forestals,i tambéen situacions d'emergència en les quals s'ha d'actuar amb rapidesa. Tenint en compte que comença la temporada d'estiu i la probabilitat de foc als boscos augmenta considerablement, és important que aquestes associacions estiguin preparades i comptin amb els recursos suficients i necessaris per dur a terme les tasques adequadament.

Antonio López, vicepresident de Protecció Civil de Tarragona i cap de secció de transmissions i formació de l'àrea operativa, remarca la funcionalitat d'aquesta maquinària per als voluntaris de l'associació: «La motoserra per nosaltres és important sobretot quan s'activa elVENTCAT, el pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya, per poder ajudar així les unitats de bombers. Per altra banda, la desbrossadora permet netejar els punts que serviran de franja de seguretat per evitar la propagació d'incendis forestals».

Aquest gest també serveix d'agraïment als voluntaris de Protecció Civil pels seus serveis i el seu suport a la ciutadania durant aquests mesos de pandèmia. L'associació treballa i col·labora juntament amb equips de bombers i agents rurals que, entre tots, vetllen per netejar els boscos i deixar-losmés preparatspossibles per afrontar la temporada d'estiu.

Greencutés una marca especialitzada en maquinària de jardí, bricolatge i taller, i forma part de l'empresa de comerç electrònicPratBrands, situada al polígon de Valls. A part del donatiu, l'acte també va comptar amb una visita de la nau de PratBrandsals voluntarisseguida d'una presentació a càrrec deFranVílchez, bomber d'empresa i cap de contra-incendis.Vílchezva explicar als assistents, treballadors deGreencuti dePratBrands, quines són les característiques principals d'un incendi i com s'ha d'actuar quan ens trobem en una situació de perill. Aquesta acció es va dur a termeamb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, celebrat el 5 de juny.

tracking