Diari Més

Ensenyament

Dotze alumnes d'FP de l'INS Pere Martell faran pràctiques al Port de Tarragona

Durant un mes i mig restauraran elements del Moll de Costa, del Serrallo i del recinte portuari

Imatge d'alguns dels alumnes en pràctiques fent tasques de reparació al barri del Serrallo.

Dotze alumnes d'FP de l'INS Pere Martell faran pràctiques al Port de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dotze alumnes de l'Institut Pere Martell que estan cursant els seus estudis de formació professional de pintura faran pràctiques al Port de Tarragona. Així s'estableix en l'acord de col·laboració que les dues institucions van signar a mitjans de maig. Els alumnes van començar el 12 de maig i s'hi estaran fins al 28 de juny, fent tasques de restauració d'elements destacats del Moll de Costa, Serrallo i recinte portuari així com el condicionament d'espais de treball i d'exposicions.

El responsable de Manteniment de la Direcció d'Infraestructures i Conservació del Port, Pablo Pedro González, destaca el fet que els estudiants treballen amb destresa i interès, desenvolupant tasques assignades amb responsabilitat i iniciativa. González, que ha dissenyat una llista de feines, afegeix que els estudiants estan portant a terme d'una forma exemplar cadascuna de les iniciatives que se'ls hi proposa. Tasques com adequar un antic transformador del Serrallo, la reparació i rehabilitació d'elements estratègics del Port com norais, rotondes, casetes, vorades, etc.

Per la seva banda, l'Autoritat Portuària de Tarragona treballa per establir convenis per a la formació pràctica en centres de treball amb l'alumnat de diversos instituts de formació professional de la ciutat de Tarragona, amb l'objectiu de dotar-los de competències que aporten una pràctica en una empresa d'acord amb el que especifiquen els continguts curriculars dels cicles formatius.

tracking