Diari Més

Successos

Roben diners de l'escurabutxaques, la caixa i botelles a un bar de Boscos

Els propietaris han trobat dues portes forçades i la màquina recreativa destrossada aquest matí

El propietari del bar MAMS de Boscos, on van entrar a robar la nit de dimecres a dijous.

Roben diners de l'escurabutxaques, la caixa i botelles a un bar de BoscosNil Morato

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris del bar MAMS de Boscos de Tarragona s'han trobat les dues portes del seu establiment forçades aquest al matí quan es disposaven a començar la jornada laboral. A l'interior del local també s'ha trobatla màquina escurabutxaques destrossada i la caixa enregistradora buida. A més, segons ha detallat a Diari Més, també li haurien robat diverses botelles d'alcohol valorades en un total de 60 euros. Davant d'aquesta situació, Pedro Antonucci, propietari del bar, ha avisat a la Guàrdia Urbana per a denunciar els fets.

Segons ha informat el cos policial, els fets haurien passat la nit de dimecres a dijous. En la inspecció ocular, els agents han pogut comprovar que la reixa estava forçada i la porta del local també. A dins, han comprovat com la caixa registradora estava buida, una màquina de joc completament destrossada i, tal com els ha indicat l'amo, faltaven diverses begudes. La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per esclarir els fets i localitzar els autors.

Antonucci explica a aquest rotatiu que «feia només un mes que vam obrir, el passat 12 d'abril», amb tot, «no estem desanimats, però sí una mica enfadats. Hem de seguir endavant». Sobre els desperfectes, l'empresari detalla que «a la caixa teníem uns 100 euros, les ampolles més o menys equivaldrien a 60 i les destrosses uns 100 euros més». En total, el robatori ha suposat unes pèrdues d'uns 260 euros, que se sumen a les ja acumulades per culpa de la pandèmia, que tant està afectant el sector de la restauració. Pel que fa a la màquina escurabutxaques, Antonucci desconeix la quantitat de diners que hi havia a l'interior perquè «és una empresa la que se n'ocupa». El propietari també assenyala que «els lladres, que han utilitzat guants, hanintentat trencar la màquina de tabac, però no ho han aconseguit». Fins ara, el bar no disposava d'alarma perquè «estàvem esperant una mica perquè acabàvem d'obrir i també costa diners», però després del robatori, «ens hem posat l'alarma per evitar que es torni a repetir». Des de l'establiment confien que ha estat una acció puntual i que podran gaudir d'un estiu normal, amb una certa recuperació del sector de la restauració.

Els lladres s'han emportat els diners de les màquines del bar.

Entren a robar en un bar de Boscos de Tarragona i s'emporten els diners de la caixa i de les màquines recreativesDiari Més

Estat en que han deixat el bar.

Entren a robar en un bar de Boscos de Tarragona i s'emporten els diners de la caixa i de les màquines recreativesDiari Més

tracking