Diari Més

Successos

Nova baralla amb pals, armes blanques i 'tasers' a l'avinguda Catalunya de Tarragona

Els fets, pels quals dos joves van resultar ferits, van tenir lloc ahir a les 18.30 hores a tocar del Camp de Mart

Els fets van provocar una gran expectació entre els vianants que es trobaven a la zona.

Nova baralla amb pals, armes blanques i 'tasers' a l'avinguda Catalunya de TarragonaPaco Fiori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 112 va rebre ahir, poc abans de les 18.30 hores de la tarda, l'avís d'un testimoni que informava que s'estava produint una baralla a l'avinguda Catalunya de Tarragona, a tocar de l'entrada del Camp de Mart i del Portal del Roser. En l'esbatussada hi van participar quatre o cinc joves que, segons va informar el testimoni, són d'origen marroquí i duien pals, armes blanques i tasers, que són armes d'electroxoc.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar una dotació de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra i almenys una patrulla de la Guàrdia Urbana, que van observar un vehicle creuat al mig de la via amb les portes obertes i sense cap ocupant. Diversos ciutadans van indicar als agents que els dos ocupants havien fugit direcció Rambla Vella, ja que un grup de joves els estava agredint amb diversos objectes. Segons els testimonis, els agressors havien sortit d'un altre vehicle estacionat a la zona i els van començar a perseguir.

Al cap d'uns minuts, agents de la Guàrdia Urbana van localitzar els joves quan intentaven fugir dels seus agressors. Un d'ells presentava una contusió a la cama i senyals d'haver estat agredit amb una defensa elèctrica i va manifestar que li havien sostret el telèfon mòbil. L'altra víctima presentava diverses contusions al cos i un trau a la part posterior del cap. Ambdós van assegurar que havien estat agredits per un grup de persones. També van comunicar a la policia que els atacants van fugir pels carrers de la Part Alta.

Al cap d'uns minuts, la Guàrdia Urbana va localitzar i identificar a tres joves que coincidien amb la descripció facilitada per les víctimes a la Via Augusta, però no es va produir cap detenció ni cap denúncia per part dels ferits, que van ser traslladats a l'àrea d'urgències de l'Hospital Joan XXIII per ser atesos.

Durant una recerca conjunta de Mossos i Urbana, es va localitzar en un carrer pròxim al lloc dels fets, amagats entre els matolls, una gorra de color gris i dins d'aquesta una defensa elèctrica –taser– i una navalla de 32 cm de llargada i unes claus, objectes que van ser requisats per la policia local. Amb tot, els vehicles que tant agressors com agredits van deixar al mig de l'avinguda Catalunya van ser denunciats per infracció de trànsit i retirats amb grua a dipòsit municipal. La Guàrdia Urbana ja ha obert diligències per esbrinar els fets, que van provocar una gran expectació entre els vianants que a aquella hora de la tarda es trobaven a la zona.

Es tracta d'una nova baralla en poques setmanes a la ciutat. De fet, l'última, que va ser més multitudinària, també es va produir a l'avinguda Catalunya, el passat 5 de maig. En aquest cas, tal com va confirmar posteriorment el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, hi van participar una quinzena de joves migrants extutelats.

tracking