Diari Més

Solidaritat

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona dóna roba i material d'hoteleria al poble senegalès

El centre col·labora amb l'Associació Fatick du Futur des del 2019

Moment

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona dóna roba i material d'hoteleria al poble senegalèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha fet una nova donació de roba i material d'hoteleria a l'Associació Fatick du Futur, que col·labora amb la població del Senegal. Enguany, continuant amb la col·laboració amb aquesta associació, s'ha fet un nou lliurament de roba com llençols, travessers, mantes, esclops, vestuari professional i bates EPI, per a l'Hospital ElHadji Ibrahima Niass Kaolack, de Fatick.

El president de l'associació, Dame Medoune Mbolup, ha agraït l'ajuda perquè «els hospitals de Fatick tenen moltes mancances i tota l'ajuda que reben és de gran utilitat i ajuda per fer una millor atenció als pacients de la regió».

L'Associació Fatick du Futur, d'ajuda al poble senegalès, va iniciar la seva trajectòria l'any 2017. L'any 2019 van contactar amb l'Hospital Joan XXIII sol·licitant col·laboració per ajudar a hospitals de la regió de Fatick, al Senegal, amb el material que l'Hospital considerés obsolet per al seu ús. L'Hospital va fer recopilació de diverses peces de roba professional i d'hoteleria i també va donar 15 ordinadors portàtils.

En els pròxims mesos, l'Hospital Joan XXIII té previst lliurar més llenceria, material informàtic i també alguns aparells d'electromedicina que, tot i que per al centre sanitari de Tarragona ja no tenen ús, tenen encara vida útil.

tracking