Diari Més

Comerç

Surten a licitació les parades buides del Mercat Central de Tarragona i del de Torreforta

El període per presentar ofertes estarà obert fins el 2 de juny i 27 de maig, respectivament

Imatge de dues parades del Mercat Central de Tarragona.

Surten a licitació les parades buides del Mercat Central de Tarragona i del de TorrefortaDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mercats de Tarragona han tret a licitació pública l'adjudicació dels locals i parades buides del Mercat Central i el Mercat de Torreforta.

El Mercat Central hi ha disponiblesdos locals de 185 i 61m2 amb un termini de cessió d'ús per 46, 25, 15 o 10 anys, segons l'oferta que es presenti. Les ofertes es poden presentar fins el 2 de juny a les 14.00 hores.

Pel que fa el Mercat Municipal de Torreforta el procés de licitació contempla un total de sis lots: quatre parades per a activitats d'alimentació (fruita i verdura, carnisseria, polleria i peixateria) i dos locals per a qualsevol activitat no alimentària. El termini de cessió d'ús és per a 5 anys prorrogables per igual període per mutu acord entre l'adjudicatari i l'empresa de Mercats. En aquest cas les ofertes es poden presentar fins el 27 de maig a les 14.00 hores.

El president de l'empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha assegurat que «el nostre objectiu és aconseguir l'ocupació plena dels Mercats per tal que siguin no només un referent comercial sinó també un eix vertebrador de la vida social i cultural a tota la ciutat».

tracking