Diari Més

Societat

El territori mostra el seu rebuig a la LGTBIFòbia

A Tarragona i Reus s'ha llegit un manifest davant la porta dels ajuntaments

Imatge de l'acte a Reus.

El territori mostra el seu rebuig a la LGTBIFòbiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del Dia Mundial Contra les LGBTIQ+ fòbies, diversos ajuntament del Camp de Tarragona han volgut mostrar el seu suport al col·lectiu.

A Tarragona s'ha procedit a la lectura del Manifest a la porta de l'Ajuntament, per part d'una de les tècniques responsable del Punt Lila i Arc Iris, Carmen Gómez; acompanyada de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; la consellera Carla Aguilar-Cunill i d'altres regidors de l'Ajuntament de Tarragona. Així mateix s'ha penjat la bandera; s'ha instal·lat la furgoneta i un estand sobre elsobre el Servei d'Atenció Integral de Tarragona (SAI) i a la nit, també s'il·luminarà la façana.

Així mateix, fins al dijous 20 de maig es pot visitar l'exposicióFamílies Trans*, construccions identitàries,de Mar C. Llop, al vestíbul de la Plaça Imperial Tàrraco. La pròpia autora serà el dimecres 19 a les 18h per explicar el projecte que la va portar a fer la mostra.

A Reus la presidenta de l'entitat H2O, Berta Mascaró, i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores Juanpere, han llegit el manifestcontra l'LGBTIfòbia a la porta de l'ajuntament de Reus, perfer visible el compromís delluitacontra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia de l'Ajuntament i la ciutat de Reus. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde i la vicealcaldessa de Reus, Carles Pellicer i Noemí Llauradó, i altres membres de la corporació municipal.

A la façana del palau municipal hi lluiex des del passat divendres el domàs LGBTI+, amb l'objectiu devisibilitzari la sensibilitzar el conjunt de la ciutadania.

Davant l'Ajuntament de Tarragona s'ha llegit un manifest.

El territori mostra el seu rebuig a la LGTBIFòbiaCedida

tracking