Diari Més

Reconeixement

El grup Roba Estesa, guardonades als Premis Ones 2021

La gala se celebrarà el divendres 11 de juny al Teatre Tar

Imtage del grup

El grup Roba Estesa, guardonades als Premis Ones 2021Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roba Estesa rebrà el Reconeixement Mare Terra dels XXVII Premis Ones. El grup musical femení de les comarques de Tarragona està format per l'Alba, l'Anna, la Clara, la Claudia, la Gemma, la Laia, l'Helena i la Sandra.

En els seus inicis, la seva música es distingia per la fusió de músiques urbanes amb la sonoritat folk. En els darrers treballs han apostat per nous estils com el rap o l'electrònic. El feminisme, l'ecologisme i la justícia social són alguns dels temes de les seves lletres.

Les membres de Roba Estesa reben el Reconeixement Mare Terra per utilitzar la música i els escenaris com a altaveu d'un missatge de transformació social, amb lletres que transmetent els valors del feminisme i l'ecologisme. Per donar suport a projectes d'autogestió sostenibles, i per incloure en la cultura col·lectius generalment exclosos.

Gala de lliurament

La gala dels Premis Ones tindrà lloc el divendres 11 de juny a les 20:30h al Teatre Tarragona.L'entrada a la cerimònia és gratuïta però cal reserva prèvia. Les reserves es poden fer per telèfon al 977 55 13 00 o per correu electrònic a comunicacion@mare-terra.org. Un any més, la gala també s'emetrà en directe a través de TAC12.

tracking