Diari Més

Salut

L'Hospital Joan XXIII engega un nou sistema de gestió de la informació clínica 'Salut 4D'

Aquest es desplegarà properament a tots els hospitals de l'ICS, a la xarxa de l'IAS i a tots els centres que fan servir el sistema Argos

Les dades clíniques dels pacients es mostren

L'Hospital Joan XXIII engega un nou sistema de gestió de la informació clínica 'Salut 4D'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha començat a treballar amb una nova estació clínica de treball per a la gestió de la historia clínica informatitzada, que millora tant la gestió clínica com les funcionalitats del sistema actual. Aquesta millora del sistema de gestió de la història clínica hospitalària ha estat impulsada des de l'Institut Català de la Salut.

Les dades clíniques dels pacients són les mateixes, però ara es mostren amb una nova capa en format web (HTML5) que és més àgil, accessible, intuïtiva i visual. Per exemple, quan un pacient arriba a la consulta externa, els professionals que l'atenen poden veure la llista de les proves que se li han fet; repassar les visites anteriors en un calendari gràfic; consultar altres diagnòstics d'altres professionals; enviar consultes a altres especialitats i citar el pacient.

El nou sistema, que es va iniciar a Girona, permetrà agilitzar l'activitat assistencial i, properament, es desplegarà a tots els hospitals de l'ICS, a la xarxa de l'IAS i a tots els centres que fan servir el sistema Argos.

tracking