Diari Més

Ciència

El festival de divulgació científica Pint of Science de Tarragona torna en format virtual

Del 17 al 19 de maig s'oferiran 18 xerrades a través de la plataforma Zoom

43 xerrades científiques fetes per 24 homes i 19 dones que fan recerca des de diferents vessants i arreu del territori

Èxit del primer festival internacional Pint of Science a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de divulgació científica Pint of Science de Tarragona celebrarà la sisena edició del 17 al 19 de maig de forma telemàtica. Durant tres dies s'oferiran 18 xerrades científiques -sis per dia- de temàtica variada en les que el públic general tindrà l'oportunitat d'interactuar amb els investigadors. Entre alguns dels temes que es tractaran hi ha: Dels àtoms a les galàxies; Planeta terra; ment meravellosa; el nostre cos; Tech me out i la nostra societat. L'associació Divulga TGN participa en l'organització de l'esdeveniment.

Les sessions començaran a les 18.15 hores a través de Zoom i el públic podrà formular preguntes a través del xat. Les places són limitades, ja que la plataforma no admet més de 1.000 connexions a la vegada. Les xerrades també es podran seguir a través del canal Youtube del festival. Per participar cal registrar-se a https://pintofscience.es.

Pint of Science és un esdeveniment divulgatiu científic que se celebra de forma simultània a 30 països d'arreu del món amb l'objectiu de treure el coneixement de les universitats, laboratoris i centres de recerca i traslladar-lo a la ciutadania.

tracking