Diari Més

Les jornades de Tàrraco a Taula se celebraran del 14 al 30 de maig

La principal novetat d'enguany és la creació de SODALIS, una associació d'amics de la cita gastronòmica

Presentació de Tàrraco a Taula 2021

Les jornades de Tàrraco a Taula se celebraran del 14 al 30 de maigManel R. Granell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les 24è jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula se celebrarandel 14 al 30 de maig coincidint amb el festival Tarraco Viva. Enguany, sis establimentstornaran a oferir les seves propostes de cuina romana en clau actual. Aquests són: El Llagut, Cocula, Seasons, El Cortijo, El Tiberi i la cerveseria Twins Craft Beer. Els tres primers oferiran un espectacular menú degustació de 34 euros i els altres tres, interessants degustacions de platillos i racions.

Enguany el festival gastronòmic compta amb la cervesa In Solem de la cerveseria local Twins Craft Beer, elaborada especialment per a les jornades, així com amb alguns dels millors vins de les comarques tarragonines: el vi blanc del celler Tuets, el negre i escumós del Celler 9+ i el rosat Plantarga de Carlania.

Per segon any consecutiu, el festival haurà de prescindir de Convivium, el banquet romà que servia de tret de sortida de les jornades, que no es podrà realitzar a causa de la situació sanitària.

Associació d'amics de Tàrraco a Taula, principal novetat

La principal novetat d'aquesta edició és la creació dels SODALIS, una associació d'amics de Tàrraco a Taula que podrà gaudir en exclusiva d'una sèrie d'activitats relacionades amb la gastronomia i la història, especialment dissenyades per gaudir-ne i aprendre.

La primera activitat prevista serà el dia 3 d'octubre, dia que es realitzarà el Convivium de Tardor al Mas de Santa Creu a Riudoms, una finca dedicada tant al cultiu d'oli ecològic i fruits secs, com a la ramaderia i cria de pollastres en llibertat.

tracking