Diari Més

Judit Neddermann actuarà al Camp de Mart el proper 16 de juliol

Amb la presentació del seu darrer disc 'Aire', la cantant se suma a la programació del Festival d'Estiu de Tarragona

Imatge de Judit Neddermann.

Judit Neddermann actuarà al Camp de Mart el proper 16 de juliolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant i compositora, Judit Neddermann actuarà al Teatre Auditori del Camp de Mart el proper 16 de juliol a les 21.30 h. Ho farà amb un concert tot presentant el seu darrer àlbum titulatAire.Amb aquesta actuació, l'artistase suma a la cartellera del Festival d'Estiu de Tarragona. Neddermann compta amb quatre discs publicats en solitari,Tot el que he vist,Un Segon,Nuai el que acaba de publicarAirei un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. La cantant ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet Este segundo amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa a l'últim disc del reconegut artista.

Judit Neddermann ha compartit escenari amb artistes com Alejandro Sanz, Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Macaco, OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), GiOrquestra i Txarango, entre molts d'altres. Durant deu anys ha cantat al projecte The Gramophone Allstars i ha tingut una llarga i estreta col·laboració amb la pianista Clara Peya, un projecte conjunt amb el Quartet Brossa (amb qui va editar i interpretar en diversos escenaris unaatrevida versió en català del Winterreise de Franz Schubert arranjada per quartet de corda), i ha participat a Coetus (Orquestra de percussió iberica), entre altres projectes.

Les entrades per aquest concert, a l'igual que per a la resta d'espectacles del Festival d'Estiu,estaran disponibles a partir de demà dijous 13 de maig a les 11 h a travésd'entrades.tarragona.cat i de les taquilles del Teatre Tarragona.

tracking