Diari Més

Reconeixement

Alumnes de les escoles d'art i disseny de la Diputació guanyen diversos premis d'àmbit estatal

Els centres d'ensenyament artístic a Tarragona i Reus han estat premiats al programa 'Talent Creatiu i Empresa'

Helena Riu es va endur el premi per un projecte de disseny de les icones del web 'Tria educativa' de la Generalitat.

Alumnes de les escoles d'art i disseny de la Diputació guanyen diversos premis d'àmbit estatalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa d'innovació pedagògica Talent Creatiu i Empresa, impulsat per la Generalitat de Catalunya, ha premiat els projectes d'Helena Riu(Gràfica interactiva) iAlina Ballester(Gràfica Publicitària) de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Riu es va endur el premi per un projecte de disseny de les icones del web Tria educativa de la Generalitat, mentre que Ballester va rebre el premi per una sèrie de cartells de prevenció en els llocs de treball. També van rebre una menció les alumnes de Gràfica PublicitàriaLaura Cuesta i Alina Ballester(Escola d'Art i Disseny de Tarragona) per un projecte encarregat per l'ICSSL consistent en l'elaboració de pictogramesadreçadesa un centre educatiu. Una altra menció se la va endur el projecte MEDES, d'Ainhoa Godall, Nídia Gimenez, Maria Àngels Ferré i Míriam Roig(de l'Escola d'Art i Disseny de Reus) que tractava de dissenyar i construir una làmpada per l'empresa WeLoveCut.

El projecte Fundació musical Harmonia, de l'alumna de Gràfica Publicitària de TarragonaClara Calabuigi el projecte P-Plug, de l'alumne d'Infografia 3D de ReusMarc Mañé, han estat seleccionats com dues de les 15 millors propostes entre un total de 88 presentades per diverses escoles catalanes.

Tots aquests reconeixements van tenir lloc durant la VI Jornada d'Art i disseny organitzada per la Generalitat de Catalunya a través del Departament d'Educació, una cita que enguany s'ha celebrat en format virtual.

D'altra banda, sis alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus han quedat finalistes a la 33a edició dels Premis Habitàcola de disseny i arquitectura organitzats per ARQUIN-FAD. Es tracta d'Helena Cortès, Carla Sardà i Lucas Ligorria, Ainhoa Godall, Lluís Naranjo iMiguel Miguel.

tracking