Diari Més

Societat

La URV impulsa una ruta científica per donar a conèixer la figura de Lluís Pons d'Icart

Aquesta activitat teatralitzada recorre diversos punts de la Part Alta de Tarragona

El personatge, durant una ruta pilot que es va fer amb alumnes de l'Institut Pons d'Icart de Tarragona.

La URV impulsa una ruta científica per donar a conèixer la figura de Lluís Pons d'IcartURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili (URV) donarà a conèixer la figura de Lluís Pons d'Icart(Tarragona 1520- 1578) a través d'una ruta teatralitzada per la Part Alta de Tarragona.

L'actor Jaume Martell interpretarà al tarragoní del segle XVI per conèixer qui era i quin va ser el llegat que va deixar a la ciutat i al món de l'arqueologia i l'epigrafia. La iniciativa, impulsada per la Unitat de Cultura Científica i la Innovació de la URV (ComCiència), s'estrena oficialment el proper dissabte 15 de maig amb places limitades. La ruta d'una hora i mitja, pensada tant per a estudiants com per al públic general, recorre diferents espais emblemàtics de la ciutat com l'Amfitatre o el Circ, així com diversos racons de la Part Alta que guarden relació amb el personatge.

La primera ruta oberta a la ciutadania es fa aquest dissabte 15 de maig a les 11 del matí. Per inscriure-s'hi cal enviar un correu electrònic acomciencia@urv.catindicant el nom i cognom de les persones interessades, – l'edat en cas que hi hagi menors- i un telèfon de contacte. Les places són limitades.

tracking