Diari Més

Reconeixement

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, guardonat amb la Medalla de la Ciutat 2021

L'Ajuntament de Tarragona l'atorga un cop a l'any a individus o col·lectivitats que han dut a terme accions rellevants en benefici de la ciutat

Font comenta a Jordà aspectes del misteri del Sant Sepulcre, obra de Josep Maria Jujol.

El Gremi de Pagesos farà un Tres Tombs a l'antiga pel 700 aniversariGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona atorga aquest divendres 14 de maig la Medalla de la Ciutat 2021 al Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre. Aquesta distinció va ser concedida a l'entitat en sessió extraordinària del Consell Plenari Municipal del 3 d'abril de 2020, per unanimitat de tots els presents.

La Medalla de la Ciutat és la màxima distinció que pot atorgar el Consistori, i s'atorga un cop a l'any amb l'objectiu de manifestar la gratitud de la ciutat envers individus o col·lectivitats que han dut a terme accions rellevants continuades en benefici de la ciutat.

L'Ajuntament de Tarragona entrega aquesta medalla al Gremi en reconeixement a la seva trajectòria durant més de 700 anys en defensa de la pagesia, les tradicions i el patrimoni cultural de Tarragona.

L'acte de lliurament de la Medalla de la Ciutat se celebrarà aquest divendres 14 de maig a les 19 hores al Fòrum de la Colònia.

tracking