Diari Més

Empresa

La 3a edició d'Agrifood del Port de Tarragona tanca amb un gran èxit de participació

L'espai firal virtual i les eines de 'networking' han estat la novetat d'enguany

Descàrrega de sòlids a granel al Moll d'Aragó.

El Port Tarragona creix al març un 34% i tanca el primer trimestre amb una millora del 13%Port de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El III Agrifood Internacional Congress, organitzat pel Port de Tarragona del 5 al 6 de maig, ha tancat amb un gran èxit d'assistents i participació en una edició en format de conferència virtual. Més de 400 persones es van registrar per seguir els diferents actes, el doble que la passada edició.L'espai firal virtual i les eines de networking han estat la novetat d'enguany.

La 3a edicióha suposat la consolidació d'aquest congrés internacional com a punt de trobada de tots els agents de la cadena logística agroalimentària per conèixer les tendències presents i futures dels mercats.

El president del Port de Tarragona, Josep M Cruset, va clausurar l'acte dijous per la tarda ficant a l'Agrifood com exemple de l'expansió de la missió portuària. «Des de fa unes dècades els ports hem deixat de ser simples operadors portuaris per convertir-nos en veritables nodes logístics i dinamitzadors de l'hinterland per avançar en la millora de les cadenes logístiques en termes de negoci, eficiència, innovació, digitalització i sostenibilitat».

tracking