Diari Més

Successos

Enxampen un home amb un matxet de 60 cm al barri de Campclar

Van ser aturats per una infracció amb el cotxe

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va confiscar dilluns a la tarda al barri de Campclar un matxet de grans dimensions a un home que seia al darrere en un vehicle que havien aturat per haver comès una infracció de circulació a la zona.

Els fets van tenir lloc dilluns cap a les 19 hores a la rambla de Ponent del barri de Campclar. Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van aturar un cotxe perquè havia comès una infracció de circulació. Mentre identificaven els tres ocupants del vehicle en qüestió van adonar-se que l'acompanyant que seia al seient del darrere duia un ganivet de dimensions considerables. Concretament feia 45 centímetres de fulla i 15 de mànec, 60 en total. La duia amagada als peus, i els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a confiscar-lo i van denunciar el conductor per cometre la infracció de circulació.

Per altra banda, els agents de la policia municipal també van intervenir als tres ocupants del vehicle en qüestió una ampolla d'òxid nitrós d'ús mèdic, que segons fonts del cos de seguretat municipal, sovint és utilitzat per addictes a la droga com a inhalador per col·locar-se.

tracking