Diari Més

El Palau d'Esports comença la vacunació de 50 a 59 anys

Aquest dissabte es posaran 1.600 dosis

vacunació, Palau d'Esports Catalunya, Tarragona, Anella Mediterrània, Campclar, coronavirus, covid-19, pandèmia, virus, Salut

vacunació, Palau d'Esports Catalunya, Tarragona, Anella Mediterrània, Campclar, coronavirus, covid-19, pandèmia, virus, SalutACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau d'Esports començarà la vacunació a les persones d'entre 50 i 59 anys aquest dissabte. Ho farà amb 1.600 dosis que van sobrar de les jornades de vacunació de dimarts i dimecres, tal com detalla el gerent de la regió sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega. «No vam omplir totes les cites disponibles, i això ens ha permès oferir 1.600 dosis per aquest dissabte en jornada de matí», argumenta Descarrega, qui detalla que «aquestes van adreçades al nou grup de vacunació, d'entre 50 i 59 anys, que ens permetrà augmentar el percentatge de vacunació».

Descarrega recorda que es començarà per la gent de més edat, és a dir, per les de 59 anys i que aquestes seran cridades progressivament a través d'SMS, encara que també es pot demanar cita a través del web www.vacunaciócovidsalut.cat.

Respecte a la situació sanitària de la regió, el gerent assegura que «és una situació estable, però que no acaba de fer una disminució important tal com voldríem, sobretot en els hospitals», i alerta que «la tendència és que vagi a la baixa, però hem de tenir clar que no podem abaixar la guàrdia en cap moment».

tracking