Diari Més

Successos

Un ferit en una baralla multitudinària a l'avinguda Catalunya

Alguns participants duien navalles i pals de fusta

La baralla ha estat entre l'avinguda Catalunya i Rovira i Virgili.

Un ferit en una baralla multitudinària a l'avinguda CatalunyaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'avinguda Catalunya de Tarragona ha estat aquesta tarda l'escenari d'una baralla multitudinària que ha acabat amb un ferit amb diverses contusions. Segons els testimonis que han avisat als Mossos d'Esquadra, alguns dels participants, que eren més de 12, duien navalles i pals de fusta.

Eren gairebé les 19 hores quan els Mossos han començat a rebre trucades de ciutadans que advertien que a la confluència entre l'avinguda Catalunya i el carrer Rovira i Virgili s'hi estava produint una greu baralla entre dos grups, un d'ells majoritari, i que en total hi havia més d'una dotzena de participants. Un d'ells ha quedat estès a terra amb diverses contusions, segons sembla causades amb alguna pedra. Durant l'esbatussada entre els dos grups també s'han produït destrosses en un bar de la zona.

El cos de seguretat autonòmica ha enviat llavors diverses dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de l'ARRO, d'ordre públic. En arribar-hi, els diferents participants en la baralla han començat a dispersar-se, fugint en diferents direccions. Els agents dels Mossos han aconseguit identificar alguns dels participants, però els ha resultat impossible treure aigua clara de la situació ni saber què havia motivat la baralla i no s'ha produït cap detenció.

Al carrer Rovira i Virgili han trobat el jove que havia estat ferit i que, tot i que alguns testimonis havien vist navalles, no ha estat apunyalat. Al moment també han arribatefectius del SEM, que han traslladat al jove a un centre mèdic pròxim al lloc dels fets per ser atès.

tracking