Diari Més

Veïnal

Veïns del Gasòmetre de Tarragona denuncien problemes de convivència amb un bar

El local, denunciat per incompliment d'horari

Imatge d'arxiu del carrer Gasòmetre.

Veïns del Gasòmetre denuncien problemes de convivència amb un barGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns del carrer Gasòmetre de Tarragona es queixen dels problemes de convivència amb un bar situat al número 38, obert des de fa dos anys. Segons ha confirmat la guàrdia Urbana de Tarragona, el local va ser denunciat el passat març per incompliment de l'horari d'obertura de la restauració estipulat els darrers mesos arran de la pandèmia. A més, la Guàrdia Urbana s'hi ha personat en diverses ocasions per avisos dels veïns. De moment, aquest 2021 el bar acumula una queixa ciutadana, presentada a l'OMAC, a més de la denúncia anteriorment mencionada. Els problemes no són nous, ja que també el 2020 algunes queixes ciutadanes van acabar en denúncia després de ser comprovades per la Guàrdia Urbana.

«Hem posat denúncies amb la firma de fins a 25 cases del voltant», confirmava una veïna del carrer Gasòmetre, que es queixava que «l'Ajuntament de moment no ha fet res per a solucionar-ho, ja que em van dir que tot plegat és molt lent». La veïna també lamentava que «ens fem un fart de trucar a la Guàrdia Urbana i mai venen». Ara per ara, la problemàtica se centra en l'horari d'obertura de l'establiment, que, segons els veïns, excediria el tancament obligat a les 17 h.: «El bar continua amb les persianes a mitges, i no paren d'entrar i sortir clients beguts, que són habituals. Fa unes setmanes s'havien orinat a sobre i tot». La veïna del carrer Gasòmetre advertia que els problemes s'allarguen «de les 8 h. fins al vespre, i no se'ls pot dir res». «Encara sort que hi ha toc de queda», afegia.

El problema ve de lluny, segons la veïna: «Aquest bar estava a l'avinguda Maria Cristina i es van traslladar aquí, ja que allà tenien moltes queixes». A més, assegurava que abans de la covid «obrien sense llicència més enllà de les 3 h. de la matinada, amb el que això comporta».

tracking