Diari Més

Successos

Desallotgen una festa il·legal amb 26 participants a Tarragona

La celebració tenia lloc dissabte en una parcel·la agrícola a tocar de l'N-340, entre la ciutat i Ponent

Imatge de les diverses finques a tocar de l'N-340, en una de les quals se celebrava la festa.

Desallotgen una festa il·legal amb 26 participants a TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va desallotjar dissabte a les 23.30 hores una festa il·legal que va reunir fins a 26 persones en una parcel·la agrícola a tocar del tram de l'N-340 que uneix la ciutat amb els barris de Ponent, davant diversos concessionaris d'automòbils. Els assistents eren persones no convivents i van ser denunciades per saltar-se el toc de queda.

Van ser un total de quatre les dotacions policials que aquest dissabte a les 23.30 es van desplaçar a la parcel·la per aturar la festa il·legal que s'hi estava produint i en la qual hi participaven gairebé una trentena de persones de diferents bombolles de convivència que posaven en risc la seva salut en exposar-se al contagi de la covid-19. Els agents de la Guàrdia Urbana els van multar per infringir la mobilitat nocturna i van intervenir un equip professional de discjòquei, auriculars, un ordinador i dos altaveus de gran potència. De fet, van ser els mateixos veïns més pròxims a la zona on s'estava celebrant la festa els que van avisar al cos de seguretat en sentir la música.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana també ha sancionat aquest cap de setmana dos bars per obrir fora de l'horari permès, un dels quals està situat a la Part Alta de la ciutat i l'altre al carrer Riu Glorieta, al barri de Torreforta. Finalment, els agents de la policia local de Tarragona van denunciar durant el cap de setmana a dues persones per no dur la mascareta i a un total de 33 per no respectar les restriccions de mobilitat.

tracking