Diari Més

Judicial

Afronta 2 anys de presó per ocasionar danys al pis de lloguer de Bonavista que l'obligaven a deixar

La dona acumulava nombrosos impagaments i les propietàries havien engegat un procés de desnonament

Palau de Justícia de Tarragona

Palau de Justícia de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona afronta 2 anys de presó i 1.800 euros de multa per ocasionar nombrosos desperfectes a un pis de lloguer de Bonavista, a Tarragona, com a represàlia per haver-lo d'abandonar. D'ençà que havia trencat amb la parella i ell se n'havia anat de casa, la processada acumulava nombrosos impagaments i les propietàries havien iniciat un procediment de desnonament. Finalment, el 6 de novembre de 2020 la dona va abandonar l'immoble i seguidament es va presentar al domicili d'una de les propietàries i va indicar-li que obrís la porta, que la mataria i que li cremaria el pis. Abans havia fet una pintada en una paret del pis de lloguer on s'hi llegia «filla de puta et vull morta», juntament amb altres danys valorats en 1.143 euros.

Segons la fiscalia, dos dies abans de marxar la dona també s'havia apoderat d'un paquet adreçat a la propietària del pis i que estava valorat en 99 euros.

El fiscal acusa la dona d'un delicte d'obstrucció a la justícia -per les represàlies davant el procediment judicial- pel qual demana 2 anys de presó i 9.000 euros de multa.

A més, l'acusa d'un delicte lleu de furt pel qual demana 900 euros de multa i d'un delicte lleu d'amenaces pel qual sol·licita una altra sanció de 900 euros.

El ministeri públic també demana que indemnitzi les propietàries del pis pels danys ocasionats i que aboni les costes. El cas es jutjarà properament en un jutjat penal de Tarragona.

tracking