Diari Més

Neteja

Veïns de l'Oliva de Tarragona reclamen que es pavimenti la zona de contenidors

Volen evitar les males olors que es generen perquè la zona és humida i facilitar-ne l'accés

Els bombers remullant els contenidors que van cremar ahir a primera hora del matí.

Veïns de l'Oliva de Tarragona reclamen que es pavimenti la zona de contenidorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de l'Associació de veïns de l'Oliva reclamen a l'Ajuntament de Tarragona que arrangi la zona on descansa l'illa de contenidors de la plaça de l'Oliva per poder facilitar l'accés a la mateixa i eliminar les males olors que es generen, ja que el terra sense asfaltar es manté humit quan venen a netejar. Els veïns denuncien, d'altra banda, que l'illa de contenidors s'ha convertit en un indret on persones alienes al barri es desplacen habitualment per llençar mobles i altres voluminosos. «Com que no hi ha vigilància i és un lloc discret, es dediquen a portar mobles, electrodomèstics vells i, després, la gent que recull ferralla, desmunta les peces i deixen plàstics i altres materials escampats al voltant dels contenidors», es queixa Pere Manuel Llorens, tresorer de l'Associació de Veïns de l'Oliva.

Precisament ahir, cap a les vuit del matí, una veïna va haver d'alertar la Guàrdia Urbana que algú havia calat foc als contenidors i hi van haver d'intervenir els bombers. «Darrerament, aquest indret està molt brut, ple d'escombraries i l'accés per poder dipositar les bosses està ple de fang i herbes i es generen males olors», afegeix Pere Manuel Llorens.

Tot i que destaca el bon funcionament del servei de recollida, el representant veïnal afirma que pavimentant només el terra –col·locant una base de formigó, per exemple– s'aconseguiria millorar amb escreix l'accés als contenidors i s'acabaria amb les males olors que es generen perquè la zona queda humida quan venen a desinfectar-los.

tracking