Diari Més

L'Hospital Universitari Joan XXIII també celebra la Diada de Sant Jordi

Al llarg de la setmana el centre ha organitzat diverses activitats i ha rebut llibres de vàries organitzacions solidàries

La Diada de Sant Jordi a l'

L'Hospital Universitari Joan XXIII també celebra la Diada de Sant JordiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona també celebra la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats i paradetes muntades, especialment al Servei de Pediatria del centre sanitari.

L'ONG Mans Unides ha fet entrega d'exemplars del seu nou llibre infantil La Responsabilitat, de la col·lecció Conte Valors, que tracta sobre la solidaritat, la igualtat o la generositat. El llibre d'enguany conté tres contes: Una paraula màgica, El trencaclosques i el Pardal Valentí i pretén fomentar en els més menuts el sentit de la responsabilitat, no només amb els altres o amb el planeta, sinó també amb un mateix.

Aquesta col·lecció sobre els valors, editada en català i castellà, és per a infants d'entre tres i nou anys, i el donatiu per la seva venda es destina a projectes de comunitats vulnerables de països en desenvolupament.

El centre tarragoní també ha rebut el llibre LallegendadelcavallerValentí, que ha escritNàdiaUmbert, infermera, i la seva filla Lucía Rodríguez, de 10 anys. La donació s'ha fet gràcies a la iniciativadedos professors que té com a objectiu portar la lectura de manera gratuïta a diversos col·lectius.

tracking