Diari Més

Pablo López actuarà a Tarragona el pròxim 1 d'agost

Les entrades anticipades sortiran a la venda el dijous 22 d'abril

El malagueny Pablo López s'uneix al Tarragona Music Festival.

Pablo López actuarà a Tarragona el pròxim 1 d'agostCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El malagueny Pablo López s'uneix al TarragonaMusicFestival amb la seva gira 'Mayday&stay'iactuaráel pròxim 1 d'agost a la Tarraco Arena. El concert de Pablo López s'emmarca en la gira del cantant que presenta el seu últim disc UNIKORNIO. Once millones de versos después de ti.

Les entrades anticipades sortiran a la venda el dijous, 22 d'abril, a les 12.30 hores a la web de la TAP. El preu de les entrades és des de 35 €.

'Mayday &Stay' arribarà després de la gira que el passat estiu, ja en pandèmia, va portar a Pablo López a actuar en un format senzill de piano i veu. No obstant això, a Tarragona, tindrà lloc un concert brillant amb granescenografiai producció, per a fer gaudir als assistents.

Pablo López farà un repàs als temes més coneguts de la seva trajectòria professional i a més, farà gaudir al públic amb les seves noves cançons.

El concert de Pablo López comptarà amb aforament limitat i a més complirà amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, demostrant que la cultura és segura. Serà obligatori l'ús de mascareta i hidrogel, es mantindrà la distància de seguretat i hi haurà diverses entrades al recinte per a evitar aglomeracions.

El protocol de seguretat s'adaptarà a les mesures que marquin les autoritats sanitàries en el moment del concert.

tracking