Diari Més

Societat

El galió Andalucía prorroga la seva estada a Tarragona fins al 2 de maig

Els ciutadans poden visitar-lo de 10 a 20 hores

Atraca al port de Tarragona el galió Andalucía. Els ciutadans podran visitar-lo de 10 a 20 hores fins al diumenge 25 d'abril

Atraca a Tarragona el galió espanyol del segle XVII AndalucíaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El galió espanyol del segle XVII Andalucia allarga la seva estada a Tarragona fins al 2 de maig donada la bona rebuda per part del públic. El vaixell va obrir les portes al públic el passat 15 d'abril procedent de València.

L'embarcació compta amb 55 metres d'eslora, sis cobertes i gairebé mil metres quadrats de superfície vèlica en les seves set veles. Durant la visita el públic pot recórrer les cobertes i conèixer els detalls, la navegació, com era la vida a bord i la història d'aquests navilis.

L'horari de les visites és de 10 a 20 hores i seràobligatori l'ús de mascaretes, a més l'aforament estarà limitat. El preu de la visita són 6 euros per als adults itres euros per als joves d'entre 5 i 10 anys. Els menors de cinc anys podranentrar gratis acompanyats d'un adult. També hi ha un abonament de família de 15 euros que inclou l'entrada de dos adults i dos nens d'entre 5 i 10 anys. Les entrades es poden adquiriral vaixello ala webwww.velacuadra.es.

tracking