Diari Més

Economia

Tarragona posa en marxa els pressupostos participatius amb una partida de 500.000 euros

Les propostes validades es podran votar de l'1 al 30 de juny a través del portal de participació 
ciutadana

Imatge d'arxiu del Palau Municipal a la plaça de la Font de Tarragona.

Ajuntament de Tarragona, plaça de la Font, façana, Palau MunicipalGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha iniciat el procés dels pressupostos participatius per aquest 2021 que comptaran amb una partida de 500.000 euros. D'aquests 500.000 euros, cada Districte –Nord, Llevant, Ponent, Eixample y Centre– comptarà amb una dotació pressupostària de 100.000 euros, a executar durant aquest mateix any.

Totes les persones majors de 16 anys empadronades a la ciutat i les entitatsregistrades en el Registre Municipal d'Entitats i Associacions de la Ciutat podran proposar projectes que se sotmetran a votació. Aquests hauran de ser actuacions que siguin competència de l'Ajuntament de Tarragona. Per presentar els projectes cal registrar-se en el portal de participació
ciutadana Participa Tarragona (https://participa.tarragona.cat/).

El termini de presentació de propostes finalitzarà el proper 12 de maig.Un cop finalitzat aquest termini, la comissió tècnica realitzarà la valoració dels requisits especificats i farà una aproximació pressupostària de les propostes acceptades, per després traslladar a la Conselleria de Districtes de l'Ajuntament el llistat de propostes viables per tal de fer difusió dels resultats i donar inici a la fase de votació.

La votació de les propostes presentades serà de l'1 al 30 de juny a través de la mateixa web. Finalment, el 8 de juliol es faran públiques les propostes guanyadores.
tracking