Diari Més

Seguretat

Els treballadors de l'EMT de Tarragona rebran formació en seguretat

L'empresa realitzarà una diagnosi prèvia entre els empleats per conèixer les seves inquietuds

Imatge d'arxiu d'un autobús de la

Els treballadors de l'EMT de Tarragona rebran formació en seguretatEMT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El personal de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona realitzarà tallers de formació per tal de millorar l'abordatge en seguretat d'aquelles incidències i situacions complexes que es puguin viure en el desenvolupament diari del servei públic de transport. Les accions formatives estan dirigides als seus 180 conductors, 8 inspectors i 7 vigilants. L'EMT també durà a terme una assemblea general de treballadors que permetrà conèixer de primera mà les inquietuds de la plantilla en aquest sentit. El projecte està estructurat en diferents fases i començarà amb unaprimera fase d'escolta activa per analitzarels principals problemes amb els que es troben els treballadors.

A partir d'aquesta diagnosi prèvia es plantejaran les accions formatives que abordaran de manera concreta com resoldre situacions de conflicte dalt dels autobusos amb l'objectiu que no generin un efecte «bola de neu».

Aquesta mesura es pren amb l'estreta col·laboració entre l'EMT i la Guàrdia Urbana de Tarragona i en un marc de permanent revisió dels protocols de seguretat per adaptar-los a la realitat del moment.

Segons Jordi Fortuny, president de l'EMT, «donarem eines per afrontar situacions complicades i contenir-les per tal que no vagin a més».

tracking