Diari Més

Hostaleria

Les jornades d'arròs mariner de Tarragona comptaran amb 25 restaurants de la ciutat

Es podran degustar menús amb aquest plat com a protagonista des de divendres fins al 2 de maig

Els representants dels 25 restaurants participants, ahir al Moll de Costa del barri del Serrallo.

Les jornades d'arròs mariner comptaran amb 25 restaurants de la ciutatGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les segones jornades gastronòmiques de l'arròs mariner de Tarragona comptaran enguany amb 25 restaurants de la ciutat, que oferiran menús amb aquest plat com a protagonista. Des d'aquest divendres, 16 d'abril, fins al diumenge 2 de maig més d'una vintena d'establiments tarragonins serviran arròs mariner en la segona edició del certamen. La principal novetat serà que els clients podran fer arribar una targeta postal perquè puguin escriure a un familiar, amic o a qui ells vulguin d'arreu del món durant la sobretaula. Els menús gastronòmics dels establiments participants tenen un preu que va des dels 15 euros i fins als 50.

Els tarragonins i tarragonines podran degustar durant la segona quinzena d'abril un menú inspirat en l'arròs mariner característic de la ciutat en qualsevol dels 25 restaurants que desitgin. El preu variarà a cada establiment, tal i com confirmava Javier Escribano, president de l'Associació d'Empresaris Hostalers de Tarragona Ciutat (AEHT): «Hem donat total llibertat a cada restaurant per tal que facin les coses com creguin, amb els preus oberts i amb l'única exigència que l'arròs mariner sigui el gran protagonista».

Malgrat que la iniciativa continua endavant amb la segona edició, aquesta arriba poc després de la tornada al confinament comarcal, fet que ha trastocat els plans dels restauradors tarragonins. En aquest context, Escribano admetia que s'haurien de conformar amb la clientela de la ciutat i dels voltants, pel que al cap i a la fi suposa «un mèrit molt gran tirar endavant les jornades gastronòmiques». Els restaurants participants són El Llagut, Fòrum Tarragona, Sol-Ric, Les Fonts de Can Sala, Brisa Tamarit Resort, l'Arroceria, Kraken Tarragona, La Morada, Mas Roselló, Hotel Tarraco Park, Arlemar, Palau del Baró, Cocula, Alta Taberna Sol-Ric, Casa Balcells, El Paseo, Nàutic Tarragona, La Sardineta, Octopussy, Ca l'Eulàlia, Barhaus, De Vins, Martinet, La Cucafera i Les Granotes.

La segona edició de les jornades de l'arròs mariner comptaran amb el suport de Correos, ja que els comensals podran enviar després de l'àpat una postal a alguna persona estimada que viu a l'estranger. «És un bon moment per tenir un record per ells, amb un plat deliciós a taula», deia el representant de Correos, Xavier Salvador. El Port de Tarragona també hi donarà suport. El seu president, Josep Maria Cruset, recordava que «el benestar emocional també és essencial».

tracking