Diari Més

Policial

Els Mossos detenen un home per un intent de robatori al bar Galera de Torreforta

Un veí de Torreforta va sentir sorolls i va avisar

Domingo Galera, propietari del bar, mostra els desperfectes.

Els Mossos detenen un home per un intent de robatori al bar GaleraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van enxampar in fraganti i van detenir un home que estava intentant accedir al bar Galera de Torreforta la passada nit de dilluns a dimarts. El cos policial es va presentar a l'establiment del número 6 del carrer Ebre alertats per un veí que viu a la vora, que els va trucar pels volts de les 3.15 h. de la matinada, ja que havia sentit forts sorolls. Els Mossos es van trobar amb un noi de 19 anys que estava intentant forçar la porta del darrere de la finca. La policia va escorcollar l'home, també veí de Torreforta, i li van trobar l'embellidor del pany que estava intentant forçar, a més d'altres objectes i eines per utilitzar durant el robatori. L'assaltant, detingut per una temptativa de robatori, serà posat en disposició judicial, i acumula mitja dotzena d'antecedents fins al dia d'avui.

El ràpid avís del veí que va presenciar l'escena va ser clau per evitar el furt. Poc després de l'arribada dels Mossos, es va presentar al lloc dels fets el propietari del bar, Domingo Galera. El responsable de l'establiment no sabia si l'assaltant pretenia «robar les màquines del bar o bé ocupar l'establiment». Curiosament, segons Galera, el seu bar «és sovint visitat per agents de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra», que hi van sovint a fer el cafè.

La porta que el lladre va intentar forçar és blindada i pesa un centenar de quilos. Galera remarcava la importància que la porta fos tan robusta. Si més no, el propietari del bar, amb 36 anys de trajectòria, detallava que ha decidit canviar-la per reforçar encara més la seguretat: «En posaré una antiocupes».

tracking