Diari Més

Ajornats els concerts de Els Pets, Sidonie i Crim+La Inquisición d'aquest cap de setmana

Està previst que se celebrin el cap de setmana del 14, 15 i 16 de maig

presentació

Sidonie, Els Pets i Crim+La Inquisición actuaran al Camp de MartManel. R. Granell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els concerts de Els Pets, Sidonie i Crim+La Inquisición previstos per aquest cap de setmana al Camp de Mart dins el cicle Sala Tarragona queden ajornats. Així ho han decidit i comunicat els seus promotors, la Sala Zero i Lo Submarino. Segons expliquen ells mateixos, des de l'anunci de noves mesures preventives per part del PROCICAT, que inclouen novament el confinament comarcal, han estat treballant en possibles escenaris per tal de dur a terme en les millors condicions els tres concerts previstos per aquest cap de setmana.

Amb aquesta voluntat, aquest mateix dilluns els promotors obrien un termini durant el qual totes aquelles persones que havien adquirit entrades i que tinguessin problemes de mobilitat intercomarcal tenien la possibilitat de retornar-les. Durant aquest interval, s'han sol·licitat un gran volum de devolucions.

Per altra banda, el grup Sidonie confirmava ahir a la tarda la impossibilitat d'actuar en la data prevista per trobar-se en quarentena per contacte amb un cas positiu de Covid-19 un dels seus membres.

Tots aquests motius han portat als promotors a reprogramar les actuacions del cicle Sala Tarragona, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, en unes altres dates properes. En concret, està previst que se celebrin el cap de setmana del 14, 15 i 16 de maig al mateix auditori del Camp de Mart. Divendres 14 actuarà Sidonie, dissabte 15 serà el torn de Els Pets i diumenge 16 tancaran el cicle les actuacions de Crim i La Inquisición.

Les entrades disponibles per als tres concerts es posaran a la venda aquest mateix dimecres 21 d'abril a les 12 h, si bé des d'aquest dimarts mateix s'obre un període d'una setmana durant la qual les persones que hagin demanat la devolució de l'import de les entrades i aquest ja hagi estat reintegrat, podran adquirir novament les entrades. També en aquest dies, les persones que hagin demanat la devolució de l'import de les entrades, però encara no l'hagin rebut, podran decidir si demanen el retorn definitiu o bé s'estimen més quedar-se amb les entrades. Per últim, les persones que no puguin assistir als concerts al maig i vulguin demanar la devolució de l'import de les entrades, ho podran fer també en aquest termini. Al web www.salatarragona.cat es pot trobar tot el detall de com realitzar aquestes operacions.

Els seus organitzadors han agraït públicament a l'Ajuntament de Tarragona com al públic i a les agències el seu compromís amb el projecte i la seva capacitat d'adaptació, sense la qual no hauria estat possible mantenir aquesta aposta per la música en directe en temps extremadament difícils per les manifestacions culturals.

tracking