Diari Més

Policial

Intenten assaltar un garatge al carrer Riu Garona de Torreforta

La Guàrdia Urbana no descarta una ocupació

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un garatge d'uns baixos a Torreforta van patir un intent de robatori el passat dissabte. L'assaltant no va poder accedir al recinte, però va poder fugir abans que arribés la Guàrdia Urbana.

El cos policial municipal va rebre una trucada a les 21.56 h. de la nit de dissabte, en la qual un veí de la zona els informava que havia vist una persona intentant accedir al garatge d'uns baixos ubicats al carrer Riu Garona, cantonada amb el carrer Riu Tordera. La persona que va trucar a la Guàrdia Urbana va fer una descripció de la persona que hauria intentat accedir al garatge, i que posteriorment hauria fugit en direcció al carrer Riu Segre. Es va donar l'avís a 3 dotacions que es van dirigir a aquesta zona de Torreforta. Les patrulles van realitzar diverses rondes per la zona per localitzar el sospitós, però no es va aconseguir trobar ningú.

Una de les patrulles va parlar amb la persona que havia fet la trucada i aquesta va relatar que la nit anterior ja haurien intentat entrar al garatge, pel que la Guàrdia Urbana no descarta que fos un intent d'ocupació.

tracking