Diari Més

Societat

El galió Andalucía atraca a Tarragona i obre les seves portes al públic

Està previst que arribi aquest dimecres al Port de Tarragona

L'embarcació arribarà dimecres a la ciutat.

El galió Andalucía atraca a Tarragona i obre les seves portes al públicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tarragonins podran visitar del 15 al 25 d'abril una rèplica d'ungalióespanyol del segle XVII. Aquest dimarts per la tarda l'embarcació que porta com a nom Andalucía sortirà de València i posarà rumb a Tarragona. Està previst que arribi aquest dimecres al Port de Tarragona.

Durant la seva estança a la ciutat, el galió Andalucía obrirà les seves portes al públic. L'estada forma part de la gira que realitza per diversos ports del Mediterrani, com a museu flotant per a donar a conèixer com van ser elsgalionsespanyols.

L'embarcació compta amb 55 metres d'eslora d'irokoi pi, sis cobertes i gairebé mil metres quadrats de superfície vèlica en les seves set veles.

Durant la visita, el públic podrà recórrer les seves cobertes i conèixer in situ els seus detalls, la seva navegació, com era la vida a bord i la pròpia història d'aquests navilis. L'experiència es completa a més, en pujar a bord d'un vaixell que avui dia navega per les mars del món amb una jove tripulació.

L'horari de les visites serà de 10 a 20 hores i seràobligatori l'ús de mascaretes, a més l'aforament estarà limitat. El preu de la visita són 6 euros per als adults itres euros per als joves d'entre 5 i 10 anys. Els menors de cinc anys podranentrar gratis acompanyats d'un adult. També hi ha un abonament de família de 15 euros que inclou l'entrada de dos adults i dos nens d'entre 5 i 10 anys. Les entrades es poden adquiriral vaixello ala webwww.velacuadra.es

El galióAndalucíaha navegat ja més de 55.000 milles nàutiques per oceans i mars de tot el món, i ha visitat ports de quatre continents, comShanghái, Singapur, Hong Kong, Manila, Nova York o Quebec.

tracking