Diari Més

Policial

Detenen una persona a Tarragona per la crema de contenidors ara fa un mes

Des de que es van iniciar els incidents el 16 de febrer s'han detingut un total de 142 persones

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detenció, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui sis persones relacionades amb els actes vandàlics i aldarulls que es van produir fa aproximadament un mes a Catalunya, un perla crema de contenidors a Tarragona.

Des del 16 de febrer i durant els dies posteriors, a Tarragona es van produir desordres públics i danys greus que es van concretar en llançaments d'objectes contundents als efectius policials, danys importants al mobiliari urbà i entitats bancàries. Concretament, el 20 de febrer a l'avinguda Marqués de Montoliu de Tarragona es van cremar contenidors d'escombraries i es van col·locar barricades per tal de dificultar l'actuació policial.

Posteriorment, mitjançant les gestions dels investigadors s'ha pogut determinar la participació directa d'un home de nacionalitat espanyola de Tarragona que ha quedat detingut avui com a presumpte autor d'un delicte de desordres públics.

Amb les dades provisionals de detencions d'avui ja són 142 les persones detingudes en el marc dels actes vandàlics que es van produir a Catalunya des del dimarts 16 de febrer.

tracking