Diari Més

Cultura

El Museu del Port de Tarragona rep en sis mesos gairebé 3.600 visites

En els darrers mesos l'espai cultural ha rebut donacions que han fet ampliar el seu patrimoni vinculat al món de la mar

El Museu està ubicat provisionalment l

El Museu del Port de Tarragona rep en sis mesos gairebé 3.600 visitesPort Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu del Port de Tarragona, que està ubicat des de fa sis mesos de forma provisional al Tinglado 2 del Moll de Costa, ha assolit les 3.566 visites.L'assistència de públic de la ciutat i de la comarca del Tarragonès -pel tancament local o comarcal segons restriccions a causa de la covid-19- ha estat important per arribar a aquesta xifra.

Si es compara amb les xifres de l'any passat i en els mateixos mesos, de setembre de 2018 a març de 2019 la seu principal del Museu del Port va rebre 2.937 visites, fet que suposa que han augmentat del 21,42% respecte a la temporada 2018-2019.

Cal destacarque en els darrers mesos el Museu ha rebut una cinquantena d'objectes, donacions de particulars, que han ampliat el seu patrimoni vinculat al món de la mar.

Des del Port de Tarragona, animena conèixer de primera mà la història del port comercial, pesquer i esportiu a través del'actual exposició.L'entrada al Museu és gratuïta i l'horari és de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19h; diumenges i festius d'11 a 14 h.

tracking