Diari Més

Empresa

Covestro i Plama-pur creen una escuma per a calçat esportiu fabricada amb CO2

Té propietats físiques més favorables i, sobretot, millor elasticitat i una estructura cel·lular més fina  

La nova escuma reemplaça fins al 20% de les matèries primeres fòssils que s'utilitzen normalment.

Covestro i Plama-pur creen una escuma per a calçat esportiu fabricada amb CO2Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Covestroha desenvolupat una tecnologia innovadora que converteix el CO2 en un precursor vàlid per als plàstics, reemplaçant fins al 20% de les matèries primeres fòssils que s'utilitzen normalment. El precursor es comercialitza sota el nom decardyon®i s'utilitza en una gran varietat d'aplicacions. Un exemple són les escumes flexibles del proveïdor de calçat eslovèPlama-pur, que aporten un major confort en l'embuatat interior de les sabates.

Aquesta matèria primera més sostenible es pot utilitzar en molts productes i indústries i permet propietats similars o millors que les matèries primeres d'origen fòssil. La tecnologia CO2 deCovestros'ha convertit així en una tecnologia de plataforma que contribueix a la conservació de recursos, a l'economia circular i a reduir la petjada ecològica.

Aquestes escumes es caracteritzen per la seva durabilitat i una alta duresa a la compressió, una qualitat important per a les activitats esportives. En comparació amb els productes elaborats amb matèries primeres fòssils pures, tenen propietats físiques més favorables i, sobretot, millor elasticitat i una estructura cel·lular més fina.

Altres aplicacions esportives

El precursor deCovestroa base de CO2 també es troba en les sabatilles conceptuals fabricades per Axis Liu. S'aplica en la part superior de la sabata mitjançant estampat en calent i presenta una bona resistència a les esgarrapades i l'abrasió.

tracking