Diari Més

Obituari

Mor l'advocat i polític tarragoní Albert Vallvé

Va ser tinent d'alcalde durant el govern de CiU a Tarragona i senador i fou el Magí de les Timbales durant més de 30 anys

Imatge d'arxiu de Albert Vallvé al 2005.

Mor l'advocat i polític tarragoní Albert VallvéCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoní AlbertVallvéha mortals 76 anys. L'advocat, militant d'Unió Democràtica de Catalunya, en fou president del comitè intercomarcal de Tarragona i va exercir com a tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tarragona durant el govern de CiU.

Va ser nomenat vicepresident de la Diputació de Tarragona l'any 1999 i va exercir com a senador per la província de Tarragona entre 1993 i 1996, en la V legislatura. Estava molt compromès amb la seva ciutat i molt implicat en el seu teixit associatiu. Fou Magí de les Timbales durant més de trenta anys, casteller dels Xiquets de Tarragona i pertanyia a la Congregació de la Puríssima Sang. Raül Font, qui va coincidir amb ell al govern tarragoní el recorda com «una persona molt viva i molt agradable de tracte». «Sempre tenia una broma, distenia les reunions polítiques i sempre troba a algun nexe d'unió dins del partit o amb altres partits o a la coalició entre Convergència i Unió», diu Raül Font. «Vam ser companys durant tres legislatures a l'Ajuntament i vaig treballar amb ell dotze anys consecutius, des del 99 fins al 2007. D'aquests, fins al 2003, vam ser tinents d'alcalde de l'Ajuntament.Érem tres aleshores, el CarlesSalas, l'AlbertVallvéi jo. Abans d'exercir com a polític era un tarragoní militant, ja era Magí de les Timbales, casteller, estava molt involucrat a la Sang, va ser president del Sindicat d'Iniciatives Turístiques. També va estar a la junta del col·legi d'advocats», afegeix Font, qui reconeixia haver quedat sobtat amb la notícia de la seva mort. Entre les seves aficions en destaca el col·leccionisme d'obres d'art.

AlbertVallvéi Navarro va néixer a Tarragona el 2 de desembre de 1945. Estava llicenciat en Dret i era agent de la propietat immobiliària. Va ser fundador del despatxVallvé-Huberi vicecònsol Honorari a Tarragona del Brasil. Fou portaveu de les Comissions de Justícia, Cultura-Recerca i vicepresident de la Comissió Especial de Joventut al Senat.

tracking