Diari Més

Policial

Un mosso fora de servei permet detenir una parella de furtadors a Tarragona

Un ciutadà va ajudar l'agent quan intentava reduir un dels sospitosos que l'havia agredit

Imatge que oferia la Rambla ahir al matí en el sector amb asfalt i rajoles de l'època de Recasens.

L'Ajuntament de Tarragona enllestirà la reforma de la Rambla Nova aquest mandatGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona de 36 i 30 anys, ambdós de nacionalitat romanesa i amb domicili desconegut, han estat detinguts aquest dimarts com a presumptes autors d'un delicte de furt. A ell també se li atribueixen els delictes d'atemptat a agents de l'autoritat i resistència, desobediència.

Els fets van ocórrer a les 10.00 hores a la Rambla de Tarragona, a l'altura de la Font del Centenari. Un mosso, que es trobava fora de servei, es va adonar que una parella seguia a una vianant. En un moment donat la sospitosa va introduir la mà dins de la bossa de mà de la dona i li van sostreure una cartera i una bufanda.

En veure el furt, el mosso va identificar-se com a policia i l'home que acompanyava la furtadora el va empènyer. A conseqüència de l'acció tots dos van caure al terra i mentre l'agent intentava reduir-lo va patir un tall considerable al dit. Gràcies a l'ajuda d'un ciutadà van poder retenir-lo i evitar que fugís.

Pocs minuts més tard va arribar una patrulla que va detenir la parella de furtadors. Un cop en dependències policials, li van retornar els efectes sostrets a la víctima.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking