Diari Més

Televisió

La Tàrraco romana i el monestir de Poblet no aconsegueixen guanyar el programa 'Batalla monumental'

La Seu Vella de Lleida s'ha proclamat monument favorit de Catalunya

Amb el 64% dels vots, la Seu Vella de Lleida s'ha proclamat monument guanyador de la primera edició de la 'Batalla monumental'.

La Tàrraco romana i el monestir de Poblet no aconsegueixen guanyar el programa 'Batalla monumental'Batalla monumental

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'audiència del programa de TV3Batalla monumentalha decidit que la Seu Vella de Lleida sigui la vencedora i s'hagi proclamat elmonument favorit de Catalunya. La Tàrraco Romana i el Monestir de Poblet no han aconseguit endur-se el títol, després de ser dos dels sis finalistes del programa.

Durant el programa, emès desdel Museu Nacional d'Art de Catalunya, sis caresconegudes han defensat un dels monuments per ajudar l'audiència a prendre la decisió final. L'actor Fermí Fernàndez ha donat suport a la Tàrraco romana; l'actriu cardonina Laia Fontàn, al castell de Cardona; la periodista Laura Fa, al monestir de Sant Pere de Rodes; el periodista Xavier Graset, al monestir de Poblet; l'arquitecta Benedetta Tagliabue, al recinte modernista de Sant Pau, i la comunicadora Mari Pau Huguet, a la Seu Vella de Lleida.

Poc a poc s'han anat descartant els finalistes fins que només n'han quedat dos:el recinte modernista de Sant Pau i la Seu Vella de Lleida. Aquesta última ha acabat imposant-se amb un 64% dels vots de l'audiència.

tracking