Diari Més

El risc de rebrot a l'Ebre baixa a «moderat» per primera vegada des de desembre

El Camp de Tarragona manté el nivell alt de risc però redueix lleguerament la pressió als hospitals

Diversos sanitaris del Clínic a l'habitació d'un malalt crític de covid.

L'Eleonora, el primer cas de covid a CatalunyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El risc de rebrot a les Terres de l'Ebre baixa a «moderat» per primera vegada des del mes de desembre. L'Ebre ara mateix se situa amb unapuntuacióde 89, setze punts menys respecte les anteriors dadesatorgadespel Departament de Salut. Aquestes xifres no s'aconseguien desdel5 de desembre de 2020, poc abans de l'inici de la tercera ona.

El Camp de Tarragona manté el nivell alt de risc (137), però veu com es redueix lleugerament la pressió als hospitals amb un total de 111 ingressats als hospitals de la demarcació, 5 menys respecte les dades anteriors i 39 a les UCI, un menys des de les dades d'aquest dijous. Respecte al nombre de casos, s'han detectat 77 casos nous per coronavirus i ja sumen un total de 35.423 casos des de l'inici de la pandèmia.

A les Terres de l'Ebre se suma un nou pacient ingressat, els hospitals del territori acumulen 29 pacients i 10 persones a les UCI, quatre menys respecte les anteriors dades. S'han detectat 8 casos nous de covid-19 i l'Ebre ja acumula un total de 9.779 casosrespecte al'inici de la pandèmia.

Jornadatranquil·la respecte a les defuncions, no s'ha detectat cap derivada de la covid-19 a tota la demarcació de Tarragona. El Camp manté la xifra de 1.045 morts i l'Ebre acumula 167.

El procés de vacunació avança amb bon ritmepel querespecta a la primera dosi. Al Camp de Tarragona s'ha administrat la primera dosi a 2.511 persones més i ja són 34.341 les persones que han començat el procés de vacunació. Respecte a la segona dosi s'ha administrat a 60 persones i 15.146 estantotalmentvacunades. A les Terres de l'Ebre s'ha administrat a 1.009 persones la primera dosi i a 71 la segona, sumant un total de 12.775 i 4.566 respectivament.

tracking