Diari Més

Societat

Una caminada contra les ocupacions aplega més de 200 persones a Boscos

El número 3 del carrer Falciot està ocupat des de fa dies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 200 persones s'han reunit en una caminada multitudinària a Boscos de Tarragona contra les ocupacions. La convocatòria estava programada per a dos quarts d'una del migdia, però ha anat arribant gent al carrer Falciot fins aproximadament la una.

Els veïns han mostrat el seu desacord per l'ocupació del número 3 del carrer Falciot, que fa dies que s'ha produït, situació que ha provocat una gran crispació.

Les llums exteriors de la casa estaven enceses, però no s'ha pogut apreciar cap moviment, encara que els veïns asseguraven que els ocupes eren dins de l'habitatge. «Entren de nit, als volts de les dotze, perquè no els interceptem», asseguraven alguns veïns, a què d'altres afegien que «s'han de prendre mesures, ja».

El president de l'Associació de Veïns de Boscos de Tarragona, Josep Solé, durant la caminada va assegurar que «ara és el moment que actuem nosaltres». La idea que tothom va secundar és que «a partir d'ara, quan hi hagi una ocupació, el que hem de fer és que l'amo de la casa entri per fer-los fora i que tots nosaltres hi anem al darrere», deixant de banda als cossos policials, sobre els quals es van queixar pel seu «immobilisme».

A l'acte, pacífic, també hi han assistit, entre d'altres, els regidors Xavier Puig i Paula Varas. Puig ha manifestat que «objectivament, no hem vist un creixement d'oupacions, hi ha una disminució». «Aquesta és una casa on presumptament hi vivia una persona que va ser desnonada pel banc», ha continuat, tot justificant la presència de l'Ajuntament en la manifestació en el fet que «sóc veí de Boscos i em preocupo dels temes que ocupen al barri».

Caminada multitudinaria a Boscos

Caminada multitudinària a Boscos contra les ocupacions

La pancarta que van col·locar els veïns a l'entrada del carrer.

Caminada multitudinària a Boscos contra les ocupacionsVicente M. Izquierdo

Casa ocupada del carrer Falciot.

Caminada multitudinària a Boscos contra les ocupacions

Caminada multitudinaria a Boscos

Caminada multitudinària a Boscos contra les ocupacions

tracking