Diari Més

Política

Pere Lluís Huguet pren possessió com a nou representant de Cs a la Diputació de Tarragona

La institució aprova definitivament la millora de la TP-2039 del Catllar a Tarragona per 5,14 MEUR

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, durant la presa de possessió de Pere Lluís Huguet com a nou diputat de Cs.

Pere Lluís Huguet pren possessió com a nou representant de Cs a la Diputació de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor i portaveu de Cs a l'Ajuntament de Salou, Pere Lluís Huguet, és el nou representant del partit liberal a la Diputació de Tarragona. Aquest divendres l'advocat ha pres possessió com a diputat de la institució supramunicipal en substitució de Rubén Viñuales, que va deixar l'acta per concórrer al 14-F amb el PSC. Huguet s'ha mostrat il·lusionat i amb ganes de treballar «conjuntament», i ha emplaçat la resta de grups a posar-se d'acord en favor dels interessos de la ciutadania. Durant un ple telemàtic la corporació també ha aprovat definitivament el projecte de millora de la carretera TP-2039 entre el Catllar i la rotonda de l'N-340 a Tarragona. S'invertiran 5,14 MEUR en un tram de poc més de quatre quilòmetres.

D'altra banda, el ple també ha aprovat inicialment el projecte de condicionament de les carreteres TP-2044 i TV-2048 del Vendrell a Sant Vicenç de Calders, amb un pressupost d'execució per contracta de gairebé 900.000 euros.

La corporació també ha aprovat inicialment el projecte de condicionament de les travesseres de Vila-rodona, carreteres TP-2003 i TV-2443, amb un pressupost d'execució per contracta d'1,27 MEUR.

tracking