Diari Més

Mobilitat

Territori incrementa amb 10 noves expedicions el servei de bus entre els Pallaresos i Tarragona

S'amplia l'oferta en el tram amb més demanda

L'Ajuntament de Pallaresos en una imatge d'arxiu

Els Pallaresos proposa una Diada de Sant Jordi virtualACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ampliarà, apartir de l'1de març, la línia de bus 0723 entre els Pallaresos i Tarragona amb 10 noves expedicions. D'aquestes, sis corresponen al trajected'anadades dels Pallaresos, i quatreal de tornadades de Tarragona.

Aquest increment del servei de la línia, que opera l'empresa HIFE, permetrancobrir les necessitats dels estudiants que van a laUniversitat Rovira i Virgili deTarragona a la franja del migdia, tal com demanava l'Ajuntament dels Pallaresos. A més d'afegirexpedicions en les franges horàries de major demanda, al matí de baixada a Tarragona i, per les tardes, de tornada.Els nous horaris impliquen la incorporació d'un nou vehicle de l'empresa HIFE al servei regular entre les dues poblacions.

«Aquesta millora representa un augment important de les expedicions entre Tarragona i els Pallaresos on existia un dèficit d'oferta tenint en compte les xifres de persones que transportem», tal com explica el director de Transports i Mobilitat, David Saldoni.

tracking