Diari Més

UGT Tarragona exigeix que es vacuni el professorat de Formació Ocupacional

Des del sindicat asseguren que el col·lectiu «està en terra de ningú, ja que mai se'l té en compte quan es parla de docents»

Una professora de matemàtiques a l'aula.

Alumnes docents escola professorsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

UGT Tarragona ha demanat que es vacuni contra la covid-19 el professorat de Formació Ocupacional que realitza els cursos del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a aturats i a treballadors. Des del sindicat asseguran que estan sempre «enterra de ningú, ja que mai se'l té en compte quan es parla de professorat».

El col·lectiu, la majoria autònoms, ha vist com es posava especial èmfasi en evitar contagis a les escoles, instituts i universitats, però els seus llocs quedaven deixats de banda.

Ara el professorat del Departament d'Educació està rebent cita per poder-se vacunar, mentre el professorat de Formació Ocupacional no sap si serà vacunat o no. El SOC, per la seva banda, assegura que no té cap tipus d'informació.

D'aquesta manera, UGT exigeix al Departament de Treball que el professorat de Formació Ocupacional sigui considerat també personal essenciali sigui ja vacunat com ho serà el professorat del Departament d'Educació.
tracking