Diari Més

Protesta

Dos detinguts, contenidors cremats i llançament de pedres contra els Mossos en el cinquè dia de protestes proHasel a Tarragona

Mig miler de persones s'apleguen en una concentració i manifestació convocada per l'esquerra independentista

Els efectius de la BRIMO corrent darrera dels manifestants que han protestat en el cinquè dia de les mobilitzacions contra l'empresonament de Pablo Hásel.

Dos detinguts, contenidors cremats i llançament de pedres contra els Mossos en el cinquè dia de protestes proHasel a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han estat detingudes a Tarragona en el cinquè dia de protestes per l'empresonament de Pablo Hasel. Així ho han anunciat els Mossos d'Esquadra, que també han confirmat tres detencions a Barcelona.

Els Brimo dels Mossos d'Esquadra s'han hagut de desplegar aquest dissabte a la ciutat de Tarragona i a d'altres indrets de Catalunya per intentar aturar els disturbis. En el cas de la ciutat de Tarragona, a la Rambla president Lluis Companys algunes persones han llençat pedres a una línea d'agents que se situaven davant dels jutjats.

S'han produït barricades, contenidors cremats, llançament d'ous de pintura conta la subdelegació del govern espanyol i llançament de pedres contra les dotacions dels Mossos d'Esquadra que custodiaven el Palau de Justícia. Aquests fets s'han succeït després d'una concentració i posterior manifestació convocada per l'esquerra independentista a les sis de la tarda que ha arribat a aplegar mig miler de persones. Un cop acabada aquesta acció, un grup d'uns 200 manifestants ha protagonitzat actes vandàlics en diversos carrers del centre de la ciutat.

Primeres barricades a Tarragona.

Primeres barricades a Tarragona en aquesta nova jornada de protestes per l'empresonament de Pablo HasélTwitter

tracking