Diari Més

Protesta

Òmnium Cultural recull signatures a Tarragona per l'amnistia de totes les «persones represaliades»

Aquest acte també d'ha donat aquest dissabte a Reus, Amposta, Valls i més ciutats de Catalunya

Imatge de l'acte d'Òmnium a Tarragona

Òmnium Cultural recull signatures a Tarragona per l'amnistia de totes les «persones represaliades»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Òmnium Cultural ha organitzat aquest dissabte una recollida de signatures per l'amnistia de totes«les persones represaliades per l'estat espanyol».

A Tarragona, Òmnium Cultural ha fet un acte amb la participació de persones de la comarca que han rebut sentències o van participar en diverses manifestacions com la del tall de la Jonquera convocat per Tsunami Democràtic i l'1 d'octubre.

La presidenta d'Òmnium del Tarragonès, Rosa Maria Codines, ha afirmat que«L'amnistia és l'única possibilitat real per a l'inici de la negociació democràtica i és l'única via que abraça el conjunt dels represaliats» i ha recordat que «no deixarem mai soles les més de 2.850 persones represaliades. És per tots vosaltres que reclamem l'amnistia, pels presos polítics i els exiliats, però també per totes les persones anònimes que s'hi han deixat la pell defensant i exercint els drets i les llibertats».

Aquest recapte de signatures també s'ha donat a Reus, Valls i més ciutats de Catalunya. A Amposta, Òmnium ha desplegat una pancarta gegant al pont per reclamar l'amnistia.

Imatge de la pancarta d'Òmnium a Amposta.

Òmnium Cultural recull signatures a Tarragona per l'amnistia de totes les «persones represaliades»Twitter

tracking