Diari Més

L'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs Relats de Dones i el de Còmics per la Igualtat

El termini per participar finalitza el proper 8 de març

Cartell del

L'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs Relats de Dones i el de Còmics per la IgualtatAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha convocat la 21a edició del concurs literari Relats de Dones i la 4a edició del concurs Còmics per la Igualtat, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.El termini per participar finalitza el proper 8 de març.

Al concurs literari Relats de Dones hi poden participar dones (gènere sentit) majors de 16 anys, mentre que al concurs Còmics per la Igualtat, ho pot fer qualsevol persona major de 16 anys. La temàtica és lliure. Es premiaran les obres que, a través del llenguatge i de la imatge (en el cas del concurs de còmic), contribueixin més i millor a la reflexió, denúncia i sensibilització entorn d'una societat igualitària.

Els tres primers premis dels relats estan dotats amb 500 eurosel primer premi, 200 eurosel segon i 100 eurosel tercer premi; i el de Còmic, amb un únic premi de 300 euros. Els veredictes es faran públics en el transcurs de l'acte de lliurament que tindrà lloc el proper 17 de març.

La consellera Carla Aguilar Cunill ha explicat que «la finalitat del concurs de relats és promoure les dones autores,ja que durant la història han estat invisibilitzades; i per altra banda,els còmics ens permeten promoure continguts culturals que reforcin la igualtat de gènere».

Els concursos Relats de Dones i Còmics per la Igualtat compten amb el suport de l'Institut Català de les Dones i el Consell Municipal de les Dones.

tracking