Diari Més

La plaça de la Font acull els tests d'antígens per al personal municipal que estarà a les meses electorals

Les proves també s'estan duent a terme als CAP

Cribratge massiu

testos d'antígens, meses electorals, eleccions, 14-F, Tarragona, plaça de la FontDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Font de Tarragona acull aquest dijous al matí el cribatge amb tests d'antígens al personal municipal que participarà a les eleccions del 14-F. Les proves també s'estan duent a terme als CAP.

Es preveu que es facin 240 proves, que se sumaran a les 800 automostres que l'Ajuntament posarà a disposició de les persones que hagin de ser a les meses electorals aquest diumenge.

Per aquestes eleccions, l'Ajuntament de Tarragona ha mobilitzat 154 treballadors públics com a representants de l'administració. D'aquests, 67 són els que normalment participen en una cita electoral. A més s'hi han sumat 42 responsables de seguretat sanitària, un per cada col·legi, i 28 assistents de seguretat sanitària que reforçaran aquells centres de votació més grans. En les tasques d'organització també hi participen 37 membres de la Brigada Municipal i 16 de Protecció Civil.

A Catalunya, el cribratge massiuper la jornada electoral es va començar ahir dimecres i s'allargarà fins dijous. Aquest es faal personal de les meses, apoderats, interventors, als suplents, voluntaris de Protecció Civil i personal de seguretat, entre d'altres.

tracking