Diari Més

Cuca Gamarra (PPC) a Bonavista: «Illa significa més tripartit i menys solucions a problemes reals»

La portaveu del Grup Popular al Congrés assegura que són l'alternativa a «les extremes dreta i esquerra i l'independentisme»

La cap de llista del PP a Tarragona Inma Rodríguez amb la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra

Cuca Gamarra (PPC) a Bonavista: «Illa significa més tripartit i menys solucions a problemes reals»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del Grup Popular al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarrra considera que«Illa significa més tripartit i menys solucions a problemes reals» en un acte a Bonavista. La portaveu s'ha reunit amb la cap de llista del PP a Tarragona, Inma Rodríguez i els membres de l'associació AFAMMER Carmen Quintanilla i Núria Gómez.

La portaveu popular assegura que hi ha«una crisi a tres fronts: sanitària, econòmica i social». Gamarra destaca que«cal abaixar impostos, calen fons de solvència com planteja Alejandro Fernandez, calen ajudes directes a sectors que estan patint especialment i ajudar als autònoms».

Gamarra presenta la candidatura popular al Parlament com a«l'alternativa a populismes d'extrema esquerra, d'extrema dreta i independentista» i afirma que«l'extrema dreta no donarà solucions als problemes reals dels tarragonins, sinó que consolidarà, com hem vist, Sánchez i l'independentisme».

En el mateix acte, Inma Rodríguez ha introduït als membres d'AFAMMER com a«exemples de lluita i compromís pels drets de la dona que pateixen de doble discriminació, primer per gènere i després, per lloc». La cap de llista per Tarragona denuncia que «l'última mesura del Govern de Sánchez retalla les ajudes a les pensions de les dones». La presidenta de l'associació AFAMMER, Carmen Quintanilla, considera que«deixar de parlar de fer polítiques d'enfrontament i parlar més de la despoblació rural de Catalunya».

tracking