Diari Més

Judicial

Demanen 5 anys i 11 mesos de presó a Laura Solé, detinguda durant els aldarulls arran de la sentència de l'1-O

Solé va passar tres nits en disposició judicial i finalment va ser traslladada a la presó de Mas Enric on va estar-hi 36 dies

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LauraSoléva ser detinguda durant els aldarulls que hi va haver a Tarragona l'octubre del 2019 arran de la sentència pels fets de l'1 d'octubre. Ara el fiscal li demana cinc anys i onze mesos de presó acusada de desordres públics, desobediència civil, atemptat contra l'autoritat, i organització i lideratge en els aldarulls i la crema de mobiliari urbà, tots ells amb agreujant.

A través de les xarxes socials s'està compartint el missatge que ha fet córrer la seva germana sota el hashtag #LauraSoléLlibertat.

La detenció de la LauraSoléva causar un gran impacte a la ciutatdegut aunes imatges que van córrer per internet on es veia com agents de la Policia Nacional de paisà i armats amb porres extensibles agafaven la Laura pel cabell i l'estiraven fins arribar al furgó policial situat al carrer Jaume I, a l'altura de la Tàrraco Arena Plaça. A les imatges es podien sentir els crits dels companys de la Laura i els seus.

LauraSoléva passar tres nits en disposició judicial i finalment va ser traslladada a la presó de Mas Enric on va estar-hi36dies.

Pla detall d'un cartell reivindicatiu en la concentració a Tarragona per demanar la llibertat dels detinguts en els aldarulls a Tarragona.

Presó provisional comunicada i sense fiança per a Laura Solé i Joan Tortosa, detinguts pels aldarulls a TarragonaACN

tracking